Серија 852

Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој.

Оди до
852006.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 500 mbar
Среден температурен опсег: -15–60 °C

Сертификати

ATEX
CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Опсег на прилагодување на притисокот
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 18–40 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 18–40 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 18–40 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 13–23 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 1 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 13–23 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Регулатор на филтер за затворање, двојна дијафрагма. Приклучоци со навој. Поврзување: Rp 2" (EN 10226-1) F. Максимален притисок нагоре: 500 mbar. Среден температурен опсег: -15–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 13–23 mbar.
SCIP code
3675bfb8-8677-4ea7-bb72-f94ab1329546

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi