Серија 411

Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија.

Оди до
411402.png
411302_dim~-~page-1.png
411402.png
411302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Забелешка
Kv
3,36 m³/h
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,36 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
9b6f4f8c-020b-4bf8-a224-ca5808aa80ee
Kv
4,47 m³/h
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 4,47 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
246235d3-402e-48a3-8ed0-c04055531bac
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,42 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
3d4fe9e7-da92-4a65-9e34-0e990993856b
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
709cee31-b215-43b6-9e63-f1685a9837a9
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
00a64506-650d-4a80-887c-a07ebba52dd3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi