Серија 841

Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW).

Оди до
841414.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW).

Технички податоци

Максимален работен притисок: 0,5 bar
Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Должина
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 90–130 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 90–130 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 90–130 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 120–210 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 120–210 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 120–210 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 240–410 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 240–410 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Растеглив спој од нерѓосувачки челик според UNI 11353, за гасни системи во употреба во домаќинството (макс. 35 kW). Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 0,5 bar. Должина: 240–410 mm. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi