Серија 521

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со заштита од бигор со неповратни вентили, влезни филтри и краеви за компресија.

Оди до
521122.png
521115_dim~-~page-1.png
521122.png
521115_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со заштита од бигор со неповратни вентили, влезни филтри и краеви за компресија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Максимална влезна температура: 85 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

WRAS
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со заштита од бигор со неповратни вентили, влезни филтри и краеви за компресија. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 14 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
37f4c1b3-2e34-4725-9fc8-499dde95c4e6
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со заштита од бигор со неповратни вентили, влезни филтри и краеви за компресија. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 14 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
bf31c96d-c075-4476-b3be-5c553a0e9ba2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти