Серија 2521

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за соларни термални системи.

Оди до
252153.png
252153_dim~-~page-1.png
252153.png
252153_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР
Low Lead

Сертификати

WRAS
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
d8c518ce-fd37-4ef4-86e1-4d2ff8739de8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти