Серија 837

Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор.

Оди до
837A05.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 24V (AC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 24V (AC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 12 V (DC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Потрошен материјал - соленоидна навивка заедно со конектор. Напојување со електрична енергија: 24V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi