Серија 324

Повратен вентил со заштита од загадување со вграден вентил за исклучување тип EA.

Оди до
324120.png
324110_dim~-~page-1.png
324120.png
324110_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Повратен вентил со заштита од загадување со вграден вентил за исклучување тип EA.

PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Минимален притисок за отворање на обратниот вентил: 0,5 kPa
Среден температурен опсег: 0–30 °C
средно: домашна вода
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР
Low Lead

Сертификати

BELGAQUA
KIWA 2
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Повратен вентил со заштита од загадување со вграден вентил за исклучување тип EA. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Минимален притисок за отворање на обратниот вентил: 0,5 kPa. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
cb75372d-49c6-4f19-841a-7fdfc93bef58
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Повратен вентил со заштита од загадување со вграден вентил за исклучување тип EA. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 10 bar. Минимален притисок за отворање на обратниот вентил: 0,5 kPa. Среден температурен опсег: 0–30 °C. средно: домашна вода. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
5575b56a-9e84-44d4-98b5-224980f4981b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi