Серија 382

Намалена опашка.

Оди до
382532.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Намалена опашка.

Технички податоци

Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Намалена опашка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi