Серија 657

Мерач на температура.

Оди до
657050.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура.

Технички податоци

Вага за мерач на температура: 0–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Мерач на температура. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.
SCIP code
1fdf94aa-76d5-4983-b440-f9e491d61b25

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi