Серија 687

Мерач на температура за системи за ладење.

Оди до
687000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура за системи за ладење.

Технички податоци

Димензии/големини: Ø 80 mm
Класа на точност: Температурен мерач UNI 2

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Должина џеб Вага за мерач на температура
3D модели
Текст за опис
Мерач на температура за системи за ладење. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Димензии/големини: Ø 80 mm. Должина џеб: 45 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: -30–50 °C.
3D модели
Текст за опис
Мерач на температура за системи за ладење. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Димензии/големини: Ø 80 mm. Должина џеб: 100 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: -30–50 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi