Серија 4005

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Верзија за десна рака.

Оди до
400510.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Верзија за десна рака.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Должина сонда: 40 cm
Главно централно растојание: 40 mm
Завршница: хромирана
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv едноцевка
Kv двоцевка
0,96 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Верзија за десна рака. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, право, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, право. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Должина сонда: 40 cm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хромирана. Kv едноцевка: 1,6 m³/h. Kv двоцевка: 0,96 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
3c4a46fe-335c-495d-b571-300679f5e4fb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi