Серија 4499

Единечна ѕидна плоча.

Оди до
449910.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единечна ѕидна плоча.
За цевки со надворешни дијаметри од 12 до 20 mm.

Технички податоци

Завршница: хромирана

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единечна ѕидна плоча. За цевки со надворешни дијаметри од 12 до 20 mm. Завршница: хромирана.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi