Серија 8565

Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез.

Оди до
856500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 42

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi