Серија 4499

Двојна плоча за покривање на ѕидот.

Оди до
449901.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двојна плоча за покривање на ѕидот.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел Главно централно растојание
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двојна плоча за покривање на ѕидот. Главно централно растојание: 35 mm. Завршница: бела RAL 9010.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двојна плоча за покривање на ѕидот. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: бела RAL 9010.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi