Безбедносен вентил за испуштање, 6 бари.

Оди до
F0000602.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за испуштање, 6 бари.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Безбедносен вентил за испуштање, 6 бари.
SCIP code
54d13910-750f-4d20-a8fe-b348d524d469

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi