Серија 250

Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи.

Оди до
250831.png
250831_dim~-~page-1.png
250831.png
250831_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: -30–180 °C
Завршница: хроматска
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
40ba2f49-1b23-4b6d-b4cd-4891ac7c73d2
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
ea387b2c-5de9-48f1-82ae-b2323616a624

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi