Серија 798

-

Оди до
798205.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
-
SCIP code
35944972-318a-4e1d-b530-c0d2e9912c39
3D модели
Текст за опис
-
SCIP code
e79eb45f-91ad-463e-bd46-4692bfd66542
3D модели
Текст за опис
-
SCIP code
21605fc9-cc99-40d7-b75e-452388959f38

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi