-

Оди до
f19486.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Вид на пумпа
3D модели
Текст за опис
- Вид на пумпа: UPML 25-105.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi