Серија 797

Ѕидна интерфејс единица за централизирани системи за ладење.

Оди до
797601.png
797601_dim~-~page-1.png
797601_bol~-~page-1.png
797601.png
797601_dim~-~page-1.png
797601_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ѕидна интерфејс единица за централизирани системи за ладење.
Максимална глава: 4 бари.
Максимален диференцијален притисок на секундарното коло: 3 бари.
Подесување на безбедносен вентил за ослободување: 3 бари.
Сад за проширување: 5 l.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 3–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Длабочина: 220 mm
Висина: 800 mm
ширина: 480 mm
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол
△ стр макс.: 4 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел Номинален капацитет за размена на удари
3D модели
Текст за опис
Ѕидна интерфејс единица за централизирани системи за ладење. Со изолација. Максимална глава: 4 бари. Максимален диференцијален притисок на секундарното коло: 3 бари. Подесување на безбедносен вентил за ослободување: 3 бари. Сад за проширување: 5 l. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 3–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Номинален капацитет за размена на удари: 3 kW. Длабочина: 220 mm. Висина: 800 mm. ширина: 480 mm. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. △ стр макс.: 4 bar.
SCIP code
ff27aed7-52bc-4a63-b415-32988c3e39f2
3D модели
Текст за опис
Ѕидна интерфејс единица за централизирани системи за ладење. Со изолација. Максимална глава: 4 бари. Максимален диференцијален притисок на секундарното коло: 3 бари. Подесување на безбедносен вентил за ослободување: 3 бари. Сад за проширување: 5 l. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 3–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Номинален капацитет за размена на удари: 8 kW. Длабочина: 220 mm. Висина: 800 mm. ширина: 480 mm. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. △ стр макс.: 4 bar.
SCIP code
7ae4b58f-cd93-4492-a819-378ddf6b4d08
3D модели
Текст за опис
Ѕидна интерфејс единица за централизирани системи за ладење. Со изолација. Максимална глава: 4 бари. Максимален диференцијален притисок на секундарното коло: 3 бари. Подесување на безбедносен вентил за ослободување: 3 бари. Сад за проширување: 5 l. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 3–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Номинален капацитет за размена на удари: 15 kW. Длабочина: 220 mm. Висина: 800 mm. ширина: 480 mm. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. △ стр макс.: 4 bar.
SCIP code
8bf8485c-f099-4227-9dc0-3e7cec0fc749

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi