Серија 3871

Универзален клуч.

Оди до
387127.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Универзален клуч.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Универзален клуч.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi