Серија 863

Спојка за ракави.

Оди до
863032.png
863020_dim~-~page-1.png
863032.png
863020_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојка за ракави.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 20. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 21. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
40f731a9-3a7e-4dde-b2e8-771d856e0704
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 25. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 27. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
5f1a7f78-7d03-4c59-90e3-80955e5b3492
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 32. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 34. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c0dc356d-7b55-4fbe-b438-ea054f8cb184
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 40. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 50. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 63. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi