Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1 1/2" и 2", со адаптер.

Оди до
044M5XXL.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1 1/2" и 2", со адаптер.

Note

Резервен кертриџ AUTOFLOW® комплет со етикета за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1 1/2" и 2", со адаптер. номинална брзина на проток: 4,5 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1 1/2" и 2", со адаптер. номинална брзина на проток: 4,75 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1 1/2" и 2", со адаптер. номинална брзина на проток: 5 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi