Резервен дел PARA 25/7.

Оди до
F19441.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен дел PARA 25/7.
Комплет со доводен кабел.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен дел PARA 25/7. Комплет со доводен кабел.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi