Резервен активатор за електронски вентил за мешање од серија 6000 со приклучоци со прирабници, 230 V.

Оди до
F0000995.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен активатор за електронски вентил за мешање од серија 6000 со приклучоци со прирабници, 230 V.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Резервен активатор за електронски вентил за мешање од серија 6000 со приклучоци со прирабници, 230 V.