Серија 942

Редуцир.

Оди до
942551.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Редуцир.

Технички податоци

Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Редуцир. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска.
3D модели
Текст за опис
Редуцир. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi