Серија 520

Прилагодлив термостатски вентил за мешање.

Оди до
520430.png
520430_sez~-~page-1.png
520430_dim~-~page-1.png
520430.png
520430_sez~-~page-1.png
520430_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–48 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,30 m³/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 40–60 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,30 m³/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–48 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,80 m³/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 40–60 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,80 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–48 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,75 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 40–60 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,75 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти