Серија 5230

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи.

Оди до
523060.png
523040_dim~-~page-1.png
523040_sez~-~page-1.png
523040_app1~-~page-1.png
523040_man2~-~page-1.png
523060.png
523040_dim~-~page-1.png
523040_sez~-~page-1.png
523040_app1~-~page-1.png
523040_man2~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 2–85 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Забелешка Температурен опсег за прилагодување
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,0 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 6,9 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 9,1 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 36–65 °C. Kv: 14,5 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 36–60 °C. Kv: 19,0 m³/h. Материјал: месинг.
Kv
4,0 m³/h
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,0 m³/h. Материјал: месинг.
Kv
4,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг.
Kv
6,9 m³/h
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 6,9 m³/h. Материјал: месинг.
Kv
9,1 m³/h
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Kv: 9,1 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти