Серија 5231

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи.

Оди до
523150.png
523150_dim~-~page-1.png
523150_bol~-~page-1.png
523150_app1~-~page-1.png
523150.png
523150_dim~-~page-1.png
523150_bol~-~page-1.png
523150_app1~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
PCT
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 4,3 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 5,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 7,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 11,0 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, за централизирани системи. поврзување: R 2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Kv: 13,3 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти