Серија 130

Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.

Оди до
CBN130500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација за балансирачки вентили со навојни приклучоци од серија 130.

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator
Врти