потрошен материјал (залиха) за електронски мешачки вентили со програмибилна термичка дезинфекција серија 6000 со спојување на прирабници.

Оди до
6000%20%283%29.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

потрошен материјал (залиха) за електронски мешачки вентили со програмибилна термичка дезинфекција серија 6000 со спојување на прирабници.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
потрошен материјал (залиха) за електронски мешачки вентили со програмибилна термичка дезинфекција серија 6000 со спојување на прирабници.
SCIP code
cfe39547-710a-4139-a8aa-146b73a63c01
3D модели
Текст за опис
потрошен материјал (залиха) за електронски мешачки вентили со програмибилна термичка дезинфекција серија 6000 со спојување на прирабници.
SCIP code
68eb5650-0014-431b-b33c-5f0d84125439