Серија 3046

Неповратен вентил, машки - матица приклучоци.

Оди до
304645.png
304645_dim~-~page-1.png
304645.png
304645_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Неповратен вентил, машки - матица приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Материјал: месинг

Сертификати

NF

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 15 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
8ee67616-51fd-4080-a429-91fcc692180d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi