Серија 3046

Неповратен вентил, машки - матица приклучоци.

Оди до
304640.png
304640_dim~-~page-1.png
304640.png
304640_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Неповратен вентил, машки - матица приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Материјал: месинг

Сертификати

BELGAQUA
NF
ACS
SVGW
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 15 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
60ead07d-964d-4f5b-a6e9-99dbe0e05947
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 20 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
617e35a4-2075-40f2-9914-9fbb72750306
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 25 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
5e126453-ab76-46c5-9be0-8dfd2adbd41a
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 32 (ritegno). Материјал: месинг.
SCIP code
ba54417a-6526-43ab-8a55-63c4c25610c7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неповратен вентил, машки - матица приклучоци. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. DN: DN 40 (проверен вентил). Материјал: месинг.
SCIP code
f1e42994-5736-46b9-b24d-fadbc5c6295c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi