Серија 3642

Намалување на приклучок.

Оди до
364276.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Намалување на приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Намалување на приклучок. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi