Серија 5334..H

Наведнат вентил за намалување на притисокот за посебни примени: за издавање вода, пијалоци и машини за кафе.

Оди до
533430h.png
533430H_sez~-~page-1.png
533430H_dim~-~page-1.png
533430h.png
533430H_sez~-~page-1.png
533430H_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот за посебни примени: за издавање вода, пијалоци и машини за кафе.

PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,8–4 bar
Максимална препорачана стапка на проток: 6 l/min
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

DVGW UBAMETALLE
KIWA
WRAS
HY-CERT
SVGW
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот за посебни примени: за издавање вода, пијалоци и машини за кафе. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,8–4 bar. Максимална препорачана стапка на проток: 6 l/min. DN: DN 8 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот за посебни примени: за издавање вода, пијалоци и машини за кафе. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,8–4 bar. Максимална препорачана стапка на проток: 6 l/min. DN: DN 8 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi