Серија 687

Мерач на температура за системи за ладење.

Оди до
687110.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура за системи за ладење.

Технички податоци

Класа на точност: Температурен мерач UNI 2

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Должина џеб Вага за мерач на температура
3D модели
Текст за опис
Мерач на температура за системи за ладење. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Должина џеб: 100 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: -30–50 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi