Серија 867

Машки лактен приклучок.

Оди до
867420.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Машки лактен приклучок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 20, влезови. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
3befbadb-e7c8-4f68-bceb-8f4010bf2f76
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
72653ad5-26d6-46b9-99e7-7cd05f6b40c0
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
33d0515b-ec2c-49c0-87c9-727af5c3e441
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
1d639510-34dd-4200-8c76-d8fe35628d86
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
3a8c29f5-6729-47aa-9961-4878db062ddf
3D модели
Текст за опис
Машки лактен приклучок. Поврзување: Ø 63, влезови. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
9ced9fce-a7b7-47ba-9a98-1b6bb726a75d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi