Серија 789

Контролен вентил за диференцијален притисок.

Оди до
789603.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролен вентил за диференцијален притисок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Максимален притисок нагоре: 6 bar
Поставување: 40 kPa
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок. Максимален работен притисок: 16 bar. Максимален притисок нагоре: 6 bar. Поставување: 40 kPa. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi