Серија 638

Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење.

Оди до
CBN638052.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење.
За двонасочни моторизирани вентили од серијата 638.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -10–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење. За двонасочни моторизирани вентили од серијата 638. Среден температурен опсег: -10–110 °C.
3D модели
Текст за опис
Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење. За двонасочни моторизирани вентили од серијата 638. Среден температурен опсег: -10–110 °C.
3D модели
Текст за опис
Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење. За двонасочни моторизирани вентили од серијата 638. Среден температурен опсег: -10–110 °C.
3D модели
Текст за опис
Комплет за изолација за употреба во системи за греење и ладење. За двонасочни моторизирани вентили од серијата 638. Среден температурен опсег: -10–110 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi