Серија 363

Инспекциски ѕиден приклучок и рамка во пластика.

Оди до
363036.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Инспекциски ѕиден приклучок и рамка во пластика.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина Висина
3D модели
Текст за опис
Инспекциски ѕиден приклучок и рамка во пластика. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 270 mm. Висина: 360 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Инспекциски ѕиден приклучок и рамка во пластика. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 330 mm. Висина: 560 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Инспекциски ѕиден приклучок и рамка во пластика. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 360 mm. Висина: 730 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi