Серија 798

Изолација за пар колектори.

Оди до
798015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за пар колектори.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Изолација за пар колектори.
SCIP code
10c1a149-8549-4c50-bd49-93d4f2f662e6
3D модели
Текст за опис
Изолација за пар колектори.
3D модели
Текст за опис
Изолација за пар колектори.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти