Серија 383

Женски спојка за навртки и маслиново спојување.

Оди до
383030.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски спојка за навртки и маслиново спојување.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски спојка за навртки и маслиново спојување. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез, маслинки.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Женски спојка за навртки и маслиново спојување. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез, маслинки.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Женски спојка за навртки и маслиново спојување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез, маслинки.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Женски спојка за навртки и маслиново спојување. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, маслинки, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Женски спојка за навртки и маслиново спојување. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, маслинки, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi