Серија 2548

Женски редуцир приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Оди до
254855.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски редуцир приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски редуцир приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 15, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
3D модели
Текст за опис
Женски редуцир приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 18, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
3D модели
Текст за опис
Женски редуцир приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 22, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi