Серија 2540

Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Оди до
254055.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 15, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 18, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 22, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 22, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303
3D модели
Текст за опис
Женски приклучок, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 28, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
fbe06aa5-b16f-44f8-a3a3-863638c23303

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi