Серија 359

Додатоци за колектори од серија 359.

Оди до
359001.png
359001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Додатоци за колектори од серија 359.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi