Серија 5516

CALEFFI HED, Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа.

Оди до
551606.png
551606_app1.png
551606_app2..png
551606_app3.png
551606_app4.png
551606_app5.png
551606_app6.png
551606.png
551606_app1.png
551606_app2..png
551606_app3.png
551606_app4.png
551606_app5.png
551606_app6.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа.
Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација.
со хигроскопско безбедносно капаче.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
средно: вода
Материјал: технополимер

Note

Достапно од јуни 2024 година.

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација. со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. средно: вода. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација. со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. средно: вода. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација. со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. средно: вода. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација. со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. средно: вода. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Високоефикасен деаератор за системи со топлинска пумпа. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки со аголна конфигурација. со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. средно: вода. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI