Серија 5362

Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци.

Оди до
536241.png
536241_dim~-~page-1.png
536241.png
536241_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 25 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
d4e7bd26-a92f-47dc-bbcf-3edd0c807976
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
564eefaa-ab24-4521-b684-bc2bad5dd3d9
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
a20145a1-f534-4299-98fa-04ed53138a07
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
fc54be0c-325b-4f6d-a730-a63c31d355ce
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
dd1ab5d3-1fea-4d00-93fb-2a7e6876d79b
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со заменлив кертриџ. Женски приклучоци. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b3ac1774-0b95-4b83-8c0a-b499219fa900

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти