Серија 625

Безбедносен прекинувач со минимален притисок, со рачно ресетирање.

Оди до
625100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен прекинувач со минимален притисок, со рачно ресетирање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 5 bar
Среден температурен опсег: 20–110 °C
Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C
Класа за заштита: IP 44
Оценка за контакт (250V): 16 (10) A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Опсег на прилагодување на притисокот
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен прекинувач со минимален притисок, со рачно ресетирање. Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 5 bar. Среден температурен опсег: 20–110 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Класа за заштита: IP 44. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–1,7 bar. Оценка за контакт (250V): 16 (10) A.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi