Серија 518

Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Оди до
518015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: раствори на гликол, вода

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Опсег на поставување
3D модели
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Опсег на поставување: 1–6 m c.a.. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: раствори на гликол, вода.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI