Серија 258

Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи.

Оди до
258503.png
258503_dim~-~page-1.png
258503_bol~-~page-1.png
258503.png
258503_dim~-~page-1.png
258503_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи.

Со изолација.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–130 °C
Завршница: хроматска
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Работен опсег на брзина на проток
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–130 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 2–7 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
6dc5cb67-b900-4d3b-948e-7cc3ec9521ca
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–130 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 7–28 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
7a01f1c7-3d4c-464b-aa76-78306e70199d
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–130 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 3–10 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
585844bd-7342-457a-bc05-47f5b8931dc8
3D модели
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток, за соларни термални системи. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–130 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 10–40 l/min. Материјал: месинг.
SCIP code
4561591c-02dd-4110-89c5-939c8500f890

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi