Podjetje

Podjetje

Podjetje Caleffi razvija in proizvaja komponente za ogrevalne sisteme, sisteme za klimatizacijo in vodovodne sisteme, sisteme za merjenje toplote in posebne komponente za sisteme za obnovljive vire energije.

Oglejte si naše predstavitve, preverite gibanje prometa in naložb, spoznajte število zaposlenih, države, ki jih pokrivamo in proizvodne obrate.

 

 

POGLEJ PODATKE

Poslanstvo

POSLANSTVO

Biti vodilni v 50 državah v dobi globalizacije pomeni izvajati homogene procese internacionalizacije, se osredotočati na inovacije in spoštovati temelje naše filozofije.

Naša filozofija

CERTIFIKATI

Podjetje Caleffi si nenehno prizadeva za pokrivanje najpomembnejših standardov, ki jih predlagajo standardi ISO. Prav tako ima strogo politiko za kakovost, okolje, zdravje in varnost.

VSI CERTIFIKATI

Reference

REFERENCE

Dejanski primeri montaže naših izdelkov v vodovodnih in ogrevalnih sistemov, sistemih za merjenje toplote in sistemih za obnovljive vire energije. 

Primeri dobre prakse

Zgodovina

ZGODOVINA

 

Celotna zgodovina podjetja Caleffi v podrobnem pregledu: od začetkov leta 1961, močnega razvoja v 80. letih do mednarodne komercialne širitve v 90. letih. Podoživite mejnike, kot sta ustanovitev raziskovalnega centra CUBOROSSO ali MAV.

 

Pomikajte se skozi mejnike

ORGANIZACIJSKA SHEMA

Struktura vodilnega italijanskega podjetja Caleffi S.p.A., od predsednika Marca Caleffija do različnih oddelkov organizacijske sheme podjetja.

HQs organizacijska shema